In2doors nu ook dealer van Dynaco snelroldeuren

feb 2, 2021 | 0 Reacties

Per 1 januari 2021 is Dynaco toegetreden tot ons aanbod van leveranciers. Deze fabrikant is met name bekend vanwege zijn hoge kwaliteit snelloopdeuren, ook wel snelroldeuren genoemd. Dynaco snelroldeuren helpen bedrijven energie en dus kosten te besparen. Goed voor het milieu én de portemonnee dus!

Dynaco snelroldeuren: veilig en betrouwbaar

Vanwege de hoge snelheid waarmee snelroldeuren bewegen, is veiligheid natuurlijk een belangrijk thema. Gelukkig zijn Dynaco deuren uiterst betrouwbaar en veilig. Ze voldoen allemaal aan de Europese EN13241-1 norm.

Dynaco maakt snelroldeuren in een groot aantal varianten. Zo zijn er modellen voor binnen en buitengebruik. De poorten zijn gemaakt voor intensief gebruik. Er zijn zelfs speciale modellen voor explosiegevoelige omgevingen beschikbaar.

Verlaag het energieverbruik met Dynaco

Een Dynaco snelroldeur gaat razendsnel open en dicht. Erg handig, want in ruimtes waar het klimaat gecontroleerd wordt wilt u niet dat deuren lang open staan. De kou of warmte krijgt nauwelijks de kans om een ruimte te betreden.

In2doors verzorgt graag de levering, installatie en het onderhoud van uw Dynaco snelroldeuren. Neem gerust contact op, we vertellen u graag meer!