in2doors

Home » Over in2doors

Sterk in deuren, dat is In2doors.

In2doors is sterk in deuren. In2doors werkt met gerenommeerde merken en dat betekent kwaliteit en zekerheid. Als allround deurenspecialist kunnen we zorgen voor de levering, montage en onderhoud van uw deur. Dit betekent dat u, ook na oplevering, gegarandeerd bent van goed functionerende overheaddeuren. In2doors wil u als klant ontzorgen. Onze takken van dienstverlening op het gebied van deuren bestaan uit In2doors Service, In2doors Nieuwbouw en automatische (schuif)deuren, kortom sterk in deuren! De oprichting van In2doors is met name ontstaan uit het feit dat het anders kan. Anders, omdat vele bedrijven flexibiliteit, kennis en klantgerichtheid soms niet al te nauw nemen. Wij zijn anders. In2doors heeft als kernwaarden kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en veelzijdigheid. Onze kernwaarden willen we dan ook waarmaken. Dit betekent dat we alles in het werk stellen om tevredenheid te garanderen. U kunt bij ons terecht voor nieuwe overheaddeuren, onderhoud, upgrading en reparaties, In2doors doet dit goed. Wilt u meer weten over In2doors dan horen we dat graag. Neemt u contact op met In2doors via telefoon, email of contactformulier. We helpen u graag!

Bezoekadres

NIPKOWLAAN 26
9207 JA / DRACHTEN (NL)

DE GESCHIEDENIS VAN IN2DOORS.

In2doors is in 2007 opgericht door Jan Nijboer. Na jarenlang als monteur voor Crawford te hebben gewerkt nam hij het besluit om zelf een bedrijf te beginnen. Vanuit ons bedrijfspand  aan de Nipkowlaan in Drachten leveren, monteren en onderhouden wij overheaddeuren. Service is onze prioriteit en we zullen er dan ook alles aan doen om aan uw wensen te kunnen voldoen. Dagelijks is een enthousiast team onderweg, op locatie en op kantoor in de weer met de optimale dienstverlener die In2doors wil zijn.

ISO-GECERTIFICEERD.

In2doors werkt met deuren en materialen van uitsluitend gerenommeerde merken. Onze leveranciers stellen hoge kwaliteits- en veiligheidseisen aan haar materiaal. Dit wordt aangegeven met de ISO-certificering. Toptechniek gaat samen met kwaliteits- en veiligheidsnormen die nationale, Europese en wereldwijde standaarden, zoals CE en ISO 9001, overtreffen. De deuren zijn ISO 9001:2000, 14001:2004 gecertificeerd.