Overheaddeuren

Overheaddeuren zijn de meest gekozen deuren uit ons aanbod. Wij leveren ze niet alleen, maar zorgen ook voor de installatie en het onderhoud. Dit type deur is ideaal voor het afsluiten van grote toegangen, bijvoorbeeld op plekken waar voertuigen gestald worden.

Ben u van plan om een pand uit te rusten met een nieuwe overheaddeur? Heeft u snel onderdelen of een reparatie nodig? Neem nu contact op, we informeren u graag over alle mogelijkheden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u een indruk krijgt van de prijzen voor overheaddeuren.

Vrijblijvend advies aanvragen

Overheaddeuren

Overheaddeuren van de beste kwaliteit

Overheaddeuren, ook wel bekend als sectionaaldeuren, schuiven bij het openen naar boven. De secties komen dan onder het plafond te liggen, waardoor ze geen ruimte in beslag nemen. De deuren zijn meestal van staal gemaakt.

Wij installeren overheaddeuren op talloze plekken. Onder meer agrarische bedrijven, garages en industriële bedrijven behoren tot onze klanten. Alpha is één van merken die we voeren, als het gaat om overhead deuren. Daardoor bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Daarbij speelt veiligheid natuurlijk ook een rol. Dit is zelfs één van de belangrijkste aspecten. Een deur moet veilig openen en sluiten, en makkelijk te stoppen zijn bij gevaarlijke situaties.

Maatwerk voor uw nieuwe deuren

Bijna elke situatie is anders. Het leveren en installeren van overheaddeuren is dan ook grotendeels maatwerk. Wensen wat betreft afmetingen, doorzichtige eigenschappen, isolatie en bediening lopen sterk uiteen. In enkele gevallen kan het beter zijn om te kiezen voor industriële roldeuren.

U begrijpt dat het gaat om maatwerk, wanneer u nieuwe overheaddeuren nodig heeft. Daarom is het verstandig om contact op te nemen. Onze specialisten geven graag deskundig advies. Ook denken zijn mee over alternatieven, zoals een industriële vouwdeur of snelloopdeur.

Op basis van uw wensen en ons advies kunnen we een offerte opstellen, zodat u weet wat uw overheaddeur gaat kosten.

Industriële roldeur

Een overheaddeur met loopdeur

Vanzelfsprekend zijn overheaddeuren erg handig voor het naar binnen of buiten verplaatsen van (grote) voertuigen. Maar soms hoeft er alleen een persoon door de deur. Het komt dan goed uit dat u ook kunt kiezen voor een overheaddeur met loopdeur. Deze deur krijgt dan een plek in of naast de overheaddeur zelf.

Als zo’n ingebouwde deur gewenst is, bieden wij de keuze uit een groot aantal opties. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

overheaddeur met loopdeur

Overheaddeuren onderdelen, onderhoud en reparatie

Onderhoud van overheaddeuren

Door overheaddeuren van hoge kwaliteit te leveren en installeren, wordt het aantal storingen fors teruggedrongen. Maar vanzelfsprekend is regulier onderhoud wel nodig om de maximale levensduur te behalen. En mocht er toch een storing optreden, dat is het handig om te kunnen rekenen op een partij die snel actie onderneemt.

In2doors doet zowel onderhoud als reparaties voor overheaddeuren. We kunnen hiervoor een dienstenpakket op maat voor u maken, zodat u altijd verzekerd bent van de beste dienstverlening. Dankzij onze grote voorraad onderdelen zijn we altijd in staat om snel te handelen. We brengen graag de mogelijkheden voor u in kaart!

Prijzen en meer informatie

Bent u benieuwd naar de kosten van een overheaddeur? Prijzen zijn lastig te noemen, omdat het hier om maatwerk gaat. Om u een indruk te geven van de kosten, is het verstandig om contact op te nemen met In2doors.

Vul het contactformulier in, of bel ons tijdens kantooruren. We helpen u dan met deskundig advies en kunnen ook een offerte opmaken voor overheaddeuren!

Contactgegevens

Adres Nipkowlaan 26
Postcode 9207 JA
Plaats Drachten
Telefoonnummer 0512 515 700
E-mail adres info@in2doors.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

Contact opnemen over overheaddeuren

12 + 15 =