Branddeuren

Branddeuren zijn van groot belang voor de veiligheid bij veel bedrijven. Samen met andere preventieve maatregelen verkleinen ze gevaar voor mens en dier, veroorzaakt door brand.

In2doors is leverancier van Metacon, een begrip op het gebied van brandwerende deuren. Deze deuren voldoen aan strenge Europese richtlijnen en zijn uitgebreid getest.

Of u nu een brandwerende schuifdeur, roldeur of overheaddeur nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen. We zorgen niet alleen voor de levering, maar doen ook de installatie en indien gewenst het onderhoud. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de plaatsing van een branddeur!

Vrijblijvend advies aanvragen

Metacon branddeuren

Branddeuren voor de bescherming van mensen en materialen

Brand is één van de ergste dingen die een bedrijf kan overkomen. Enerzijds worden mensen en dieren in gevaar gebracht, anderzijds is er kans op forse schades. Gelukkig zijn er allerlei (preventieve) middelen die de vervelende gevolgen van brand kunnen voorkomen. Naast firescreens hebben wij daarom een aanbod van branddeuren.

Deze deuren vertragen of stoppen een eventuele brand, waardoor verspreiding naar andere ruimtes beperkt wordt. Voor elke situatie is er wel een geschikt exemplaar te vinden. Dus niet alleen voor industriële complexen die met milieugevaarlijke stoffen werken, maar ook gewoon voor winkelcentra en overheidsinstellingen.

Brandwerende schuifdeur, roldeur of overheaddeur

Binnen het aanbod van In2doors vindt u onder meer brandwerende schuifdeuren, roldeuren en overheaddeuren. We leveren graag maatwerk. Met andere woorden: onze branddeuren zijn overal perfect in te passen.

Elk type deur is natuurlijk uitgebreid getest, zodat u precies weet waar u op mag rekenen, mocht er onverhoopt brand uitbreken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Het is altijd verstandig om even contact op te nemen, zodat we vrijblijvend de mogelijkheden voor uw situatie door kunnen nemen.

Brandwerende overheaddeuren

Ga voor een hoogwaardige Metacon branddeur

In2doors is leverancier van hoogwaardige Metacon branddeuren. Dit is een toonaangevende fabrikant die continu zoekt naar vernieuwing. Metacon levert CE gemarkeerde deuren conform EN 13241 en EN 16034 normeringen.

Als er gewerkt wordt met milieugevaarlijke stoffen, dan biedt het merk meerdere deuren die geschikt zijn voor zogenaamde PGS ruimtes. Ook voor foodsafe en bio-industrie ruimtes zijn er diverse oplossingen beschikbaar.

Is een branddeur niet wat u nodig heeft? Bekijk dan ook onze andere soorten industriedeuren.

Branddeuren installeren

Onderhoud en reparaties

branddeuren en brandwerende roldeuren

Vanzelfsprekend is het van groot belang dat branddeuren altijd functioneren. Onze reparatieservice kan een eventueel defect snel repareren. De ervaren monteurs weten als geen ander hoe ze een storing moeten verhelpen. Met preventief onderhoud kunnen we de kans op problemen fors verminderen. We stellen graag een passend onderhoudsplan met u op.

Een branddeur laten installeren is een slimme investering. Maar wat gaat het precies kosten? Dat hangt af van verschillende factoren. Denk aan het type deur en de afmetingen. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Bel gerust als u vragen heeft. Wij helpen u graag met de levering, installatie en het onderhoud van branddeuren!

Contactgegevens

Adres Nipkowlaan 26
Postcode 9207 JA
Plaats Drachten
Telefoonnummer 0512 515 700
E-mail adres info@in2doors.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

Branddeuren: advies of een offerte aanvragen

11 + 9 =