Garagedeuren van In2Doors

Garagedeuren voor woonhuizen zijn in diverse soorten en maten  beschikbaar bij In2doors. Wij leveren verschillende types van topmerken, waaronder ConDoor.

Niet alleen verzorgen we graag de montage van een garagedeur op maat voor u, ook zijn we beschikbaar voor onderhoud, reparaties en upgrades. Flexibiliteit, snelheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

Neem direct contact op voor vragen, of lees hieronder verder over de mogelijkheden op het gebied van garagedeuren!

Contact opnemen

garagedeuren

Kies de juiste garagedeuren

Wat betreft garageuren is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Allereerst kiest u uit een sectionaaldeur of openslaande deur.

Daarnaast zijn er andere zaken om over na te denken, zoals elektrische bediening voor nog meer gemak bij het openen en sluiten van de deur. Ook het design moet goed aansluiten bij het ontwerp van de woning. En isolatie is belangrijk, zeker in een tijd waarin we meer milieubewust denken.

U begrijpt dat er talloze opties zijn. Dankzij onze flexibele werkwijze kunnen we een garagedeur voor u installeren die volledig aan uw wensen voldoet!

Verschillende Garagedeuren

sectionaaldeuren van in2doors

Sectionaaldeuren en Roldeuren

Een sectionaaldeur rolt naar boven en verdwijnt net onder het plafond van de garage. Een ruimtebesparende oplossing dus! De naam heeft het systeem te danken aan de verschillende horizontale secties waaruit zo’n garagedeur bestaat. Deze deuren worden ook vaak beschreven als roldeuren voor de garage. Ons assortiment bestaat uit het merk Condoor. Alles op maat!

openslaande garagedeuren van in2doors

Openslaande Garagedeuren

Een openslaande garagedeur klapt uit naar binnen of naar buiten. Wanneer u zoekt naar openslaande garagedeuren, kunnen wij u de Luxe-Line van het merk Condoor aanbieden. Deze deuren blinken uit op het gebied van design en gebruikersgemak. U kiest gelijk voor één van de betere geïsoleerde garagedeuren. De Luxe-Line is volledig naar wens van u als klant leverbaar!

Garagedeuren op maat nodig?

We begrijpen dat bijna elk huis anders is. Specifieke afmetingen, kleuren en specifieke wensen van de klant vragen om garagedeuren op maat. Met ons assortiment ConDoor deuren kunnen we alle kanten op. Van een simpel handmatig bediend tot een automatische elektrische garagedeur, het kan allemaal geleverd worden. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op. 

Om langdurig te genieten van uw nieuwe deur, is het belangrijk om direct te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit. Een deur moet gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, goed geïsoleerd zijn en ook gebruiksvriendelijkheid speelt een rol. Kortweg zijn onze deuren op te delen in twee types: sectionaaldeuren en openslaande deuren. Kies wat u nodig heeft en geef uw maatwerk wensen bij ons aan, dan proberen wij met een passende oplossing te komen!

Garagedeuren: diverse mogelijkheden

geisoleerde garagedeuren

Geïsoleerde Garagedeuren

Hoogwaardige isolatie voorkomt extreme hitte in de zomer en kou in de winter. Niet alleen daarom is het verstandig om te kiezen voor een geïsoleerde garagedeur. Het kan ook een forse besparing op uw energierekening opleveren. 

elektrische garagedeur

Elektrische Garagedeuren

Elke keer uit de auto stappen om de garage te openen? Dat is tegenwoordig echt niet meer nodig. Een elektrische en automatische garagedeur vereist geen mankracht meer. Een druk op de knop is voldoende.

garagedeur met loopdeur

GarageDeuren met Loopdeur

Het is wat onhandig om altijd de hele garagedeur open te klappen, wanneer u alleen zelf naar binnen of buiten moet lopen. Daarom kunnen we garagedeuren ook uitrusten met een ingebouwde loopdeur. Bijzonder handig!

Onderdelen en onderhoud van Garagedeuren

garagedeur onderdelen bij in2doors

Het houdt niet op bij de levering en montage van een deur. Wij hebben ook de juiste onderdelen in huis en zijn beschikbaar voor onderhoud. Wat betreft extra onderdelen kunt u denken aan oplossingen voor de bediening van een deur, zoals een garagedeuropener of motoren. Maar ook diefstalbeveiliging, vensters, veren en  meer. 

Hoewel we uitsluitend garagedeuren van hoge kwaliteit leveren, is regelmatig onderhoud noodzakelijk om een lange levensduur te garanderen. Daarnaast wilt u kunnen rekenen op snelle reparaties bij defecten. Wij helpen u hier graag mee.

Vragen? Neem contact op!

Contactgegevens

Adres Nipkowlaan 26
Postcode 9207 JA
Plaats Drachten
Telefoonnummer 0512 515 700
E-mail adres info@in2doors.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

Meer informatie over garagedeuren

Bent u op zoek naar een geschikte deur voor de garage in uw woning? Grote kans dat wij u kunnen helpen. We leveren en monteren hoge kwaliteit deuren. U bent verzekerd van een lange levensduur, maximaal gebruiksgemak en deskundige service. Interesse? Neem gerust contact op met ons. We denken graag met u mee en bespreken de verschillende opties. U hoeft dan alleen nog maar te kiezen uit ons assortiment met de beste garagedeuren!

10 + 1 =