Industriële vouwdeur

Een industriële vouwdeur laten installeren? Dit type deur is extra compact en neemt dus nauwelijks ruimte in. Een slimme oplossing dus, zeker wanneer een ander type deur niet goed past.

In2doors levert, installeert en onderhoudt Rolflex Compact vouwdeuren. Daarbij profiteert u van onze expertise en jarenlange ervaring. De Rolflex deuren worden al door talloze gebruikers gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Sluiten industriële vouwdeuren perfect aan bij uw wensen? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Industriële vouwdeur installatie

Industriële vouwdeur als alternatief

Zoals de naam het al zegt, is een industriële vouwdeur een type deur dat opbouwt. Anders dan bij overheaddeur is er dus geen rails langs het plafond waarlangs de secties moeten rollen. Het grote voordeel wat daardoor ontstaat, is dat er veel minder ruimte nodig is om een deur in te passen.

Wij leveren industriële vouwdeuren aan talloze branches. Niet alleen de industrie gebruikt ze, maar bijvoorbeeld ook autogarages en brandweergarages.

Wij kunnen een Rolflex Compact vouwdeur natuurlijk ook bij uw bedrijf installeren, zodat u profiteert van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangsoplossing.

Levering en installatie van Rolflex Compact vouwdeuren

Zelfs op plekken waar weinig ruimte is, kunnen we deze deuren plaatsen. Rolflex biedt namelijk ook de mogelijkheid om de motor en panelen aan de buitenzijde van een pand te bevestigen, zodat u binnen geen enkele ruimte verliest.

In2doors heeft veel ervaring met de installatie van de Rolflex Compact vouwdeur. Onze installateurs weten als geen ander hoe ze industriedeuren netjes plaatsen, zodat u weer vele jaren vooruit kunt. Deze deuren zien er sowieso al fraai afgewerkt uit, omdat de scharnieren nauwelijks zichtbaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Schroom niet contact op te nemen, we geven u graag vrijblijvend meer informatie.

Industriële vouwdeur Rolflex

Vouwdeuren op maat geleverd voor uw bedrijf

We zorgen ervoor dat u een industriële vouwdeur krijgt die perfect aansluit bij uw onderneming. Standaard levert Rolflex 10 verschillende RAL kleuren, maar het bedrijf biedt ook de optie om elke denkbare kleur te leveren. 

Daarnaast is het mogelijk om een Rolflex Compact industriële vouwdeur deels of volledig transparant te leveren. Voor de vulling van secties zijn verschillende materialen en opties beschikbaar:

  • Acrylaat
  • Polycarbonaat
  • Geïsoleerde sandwich cassette
  • Gaas
  • Enkelwandig veiligheidsglas
  • Polycarbonaat kanaalplaat
Rolflex Compact Vouwdeur

Onderhoud van uw Rolflex Compact deuren

Industriële vouwdeur Rolflex Compact TT Assen

Natuurlijk kunt u In2doors inschakelen voor het onderhoud van industriële vouwdeuren. De Rolflex Compact is een onderhoudsarme deur. Er zitten relatief weinig onderdelen in. In tegenstelling tot bij een overheaddeur zijn er bijvoorbeeld geen balansveren. En juist deze veren moeten regelmatig opnieuw gespannen of vervangen worden.

Desalniettemin is regulier onderhoud belangrijk om de maximale levensduur te behalen. Mocht er toch een storing optreden, dan kunnen onze monteurs snel ter plaatse zijn. We stellen graag samen met u een maatwerk plan op voor onderhoud en reparaties van uw industriële vouwdeur.

Een offerte van In2doors

Een Rolflex Compact vouwdeur is een slimme toegangsoplossing. De deuren zijn bijna overal te plaatsen, nemen weinig ruimte in en zijn ook nog eens onderhoudsarm. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u enthousiast bent over dit type deur.

Bel ons of gebruik het contactformulier om meer informatie aan te vragen. We denken graag met u mee. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen, zodat u op de hoogte bent van kosten voor een industriële vouwdeur.

Contactgegevens

Adres Nipkowlaan 26
Postcode 9207 JA
Plaats Drachten
Telefoonnummer 0512 515 700
E-mail adres info@in2doors.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

Industriële vouwdeur: contact opnemen

2 + 7 =