Industriedeuren van In2doors

Industriedeuren hebben wij in uiteenlopende soorten en maten. We leveren en installeren hoge kwaliteit deuren van de beste merken. Daarnaast verzorgen we service, onderhoud en reparaties voor onze klanten.

Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat uw nieuwe deuren feilloos werken. Dankzij het afleveren van puur vakwerk zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van deuren voor de industrie in Noord-Nederland.

Op deze pagina ziet u alle soorten deuren uit ons aanbod. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem direct contact met ons op, we helpen u graag met het inbouwen van de juiste industriedeuren!

Vrijblijvend advies aanvragen

Industriedeuren

Industriedeuren service: hoge kwaliteit

Als het gaat om industriedeuren, wilt u dat deze voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. Functionaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. De deur moet op een effectieve manier een bepaalde ruimte afsluiten, en makkelijk te bedienen zijn. Wij leveren hoge kwaliteit deuren, gemaakt van de beste materialen en geschikt voor een lange levensduur.

Veiligheid is natuurlijk ook een prioriteit. Onze deuren dragen bij aan een veilige werkomgeving. Niet voor niets leveren we ook een ruim aanbod van branddeuren en firescreens. Kwaliteitsmerken in het assortiment zijn onder meer Alpha, Rolflex, Tormax, Assa Abloy (voorheen Besam) en Metacon.

Welke deuren voor de industrie zijn er?

Overheaddeuren

Overheaddeuren

Overheaddeuren bestaan uit verschillende secties, die meestal via een rail naar boven worden geleid. De deur eindigt zo aan het plafond als deze geopend is. Men spreekt ook wel van sectionaaldeuren. Deze deuren worden meestal gebruikt als buitendeuren.

Snelroldeuren

Snelloopdeuren

In veel industriële bedrijfspanden is er vraag naar snelloopdeuren, ook wel snelroldeuren genoemd. Het zijn deuren die zeer nauwkeurig een ruimte afsluiten, maar tegelijk supersnel openen. Wij leveren en installeren deze deuren!

Roldeuren

Industriële roldeuren

Voor elk bedrijfspand kunnen wij de juiste overheaddeuren en roldeuren leveren. We zijn onder meer leverancier van het merk Alpha, dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige en betaalbare oplossingen. Lees meer over deze roldeuren.

Industriële vouwdeur

Industriële vouwdeur

Specifieke situaties vragen om een industriële vouwdeur. Natuurlijk behoort ook dit type deur tot ons uitgebreide assortiment industriedeuren. We leveren en installeren bijvoorbeeld compacte vouwdeuren van Rolflex.

Branddeuren

Branddeuren

Vergeet nooit te denken aan de branddeuren in uw bedrijfspand. Mocht er onverhoopt brand ontstaan, dan kunnen deze speciale deuren de schade beperken. Wij helpen u graag met het brandveilig maken van uw bedrijf.

Firescreen

Firescreen

Niet alleen brandwerende deuren beperken de schade bij brand. Het is ook verstandig om te denken aan brandwerende rolschermen. Zo’n firescreen kunnen wij leveren in diverse soorten en maten, waarbij we graag de installatie verzorgen.

Strokengordijn

Strokengordijn

Een strokengordijn, tochtdeur of industriegordijn nodig? Deze oplossingen zijn ideaal voor klimaatbeheersing en hygiënedoeleinden. In2doors kan deze gordijnen leveren en installeren. Uiteraard op maat voor uw onderneming.

Elektrische schuifdeur

Elektrische schuifdeur

Onder meer kantoren en winkelpanden zijn ideale plaatsen voor automatische en elektrische schuifdeuren. Doordat de deuren niet openklappen, nemen ze weinig ruimte in. We kunnen talloze configuraties leveren en bij uw bedrijf installeren.

Strokengordijn

Draaideurautomaat

Een draaideurautomaat wordt vooral toegepast voor het automatisch laten openen en sluiten van bestaande deuren. Maar ook bij nieuwbouw is het mogelijk om een draaideur direct elektrisch bedienbaar te maken.

Onderdelen, onderhoud en service voor industriedeuren

Industriedeur onderhoud en onderdelen

Als nieuwe deuren eenmaal geïnstalleerd zijn, bent u verzekerd van een lange levensduur. Daarbij is regelmatig onderhoud natuurlijk heel belangrijk. Onze service voor industriedeuren helpt u met het onderhoud, terwijl we ook storingen snel kunnen verhelpen. In overleg met u kunnen we maatwerk leveren op het gebied van onderhoud.

Om hoge kwaliteit te garanderen, maken we gebruik van originele onderdelen. Ongeveer elk denkbaar onderdeel is leverbaar. Informeer dus gerust wanneer u zoekt naar een specifiek onderdeel voor uw industriedeuren, we helpen u graag!

Volledig maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom is er ook veel vraag naar maatwerk, als het gaat om industriedeuren. Als bedrijf wilt u gewoon een deur die precies past bij uw bedrijfsvoering. Gelukkig behoren flexibiliteit en veelzijdigheid tot onze kernwaarden.

Het leveren van een industriedeur op maat is dan ook geen probleem. Een groot aantal bedrijven ging u voor en liet een deur installeren door onze ervaren monteurs.

We willen u als klant volledig ontzorgen. We bedenken voor elke situatie een passende oplossing op het gebied van industriedeuren. Daarna verzorgen we op professionele wijze de installatie. Een defect? Onze reparatieservice staat voor u klaar. Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

 

Industriedeuren service

Vragen over onze industriële deuren?

Contactgegevens

Adres Nipkowlaan 26
Postcode 9207 JA
Plaats Drachten
Telefoonnummer 0512 515 700
E-mail adres info@in2doors.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

Vraag informatie aan over industriedeuren

Natuurlijk komt het goed uit dat wij veel kunnen betekenen op het gebied van industriedeuren. De grote keuze maakt het soms ook wel weer lastig om het juiste type te selecteren. Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Schroom dus niet om contact op te nemen, door onderstaand formulier in te vullen. Bellen mag uiteraard ook! Dan helpen we u met het uitkiezen en installeren van de juiste industriedeuren.

6 + 11 =