Snelloopdeur

De snelloopdeur passen wij veel toe in bijvoorbeeld fabrieken en logistieke centra. De hoge open- en sluitsnelheid maakt uw bedrijfsvoering efficiënt. Deze deuren noemt men ook wel snelroldeuren. Wij verzorgen niet alleen de levering, maar ook de installatie en het onderhoud.

Denkt u er ook over na om uw bedrijf uit te rusten met één of meerdere van deze deuren? Wij geven u graag deskundig advies. Ook kunt u natuurlijk direct een offerte aanvragen voor uw nieuwe snelloopdeuren. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel ons tijdens openingstijden!

Vrijblijvend advies aanvragen

Snelloopdeur

Snelloopdeur voor een efficiënte bedrijfsvoering

De snelloopdeur vormt voor veel bedrijven een slimme toegangsoplossing. Deze deuren worden niet alleen binnen gebruikt, maar regelmatig ook als toegangsweg van binnen naar buiten. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Opent en sluit razendsnel
  • Ideaal voor klimaatbeheersing
  • Binnen en buiten toepasbaar

We zien deze snelloopdeuren veel terug in de voedingsindustrie, waar klimaatbeheersing een belangrijke rol speelt. Is dit niet het type industriedeur wat u zoekt? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar overheaddeuren.

 

Snelroldeuren van o.a. Rolflex en Dynaco

Een belangrijke factor bij het installeren van snelroldeuren is natuurlijk de veiligheid. Gezien de hoge rolsnelheid zit niemand te wachten op deuren die op het verkeerde moment openen of sluiten. Daarom werken wij uitsluitend met deuren van fabrikanten die veel aandacht besteden aan veilig gebruik. De deuren voor binnengebruik zijn vaak gemaakt van zacht materiaal. Daarnaast blokkeren ze vanzelf als er iets in de opening staat. Wij leveren onder meer snelloopdeuren van Dynaco!

Snelroldeuren

Installatie en onderhoud van snelroldeuren

We begrijpen dat het installeren van een snelloopdeur vaak maatwerk vereist. Als echte deurenspecialist kunnen wij dat leveren. We zorgen voor deuren die perfect aansluiten bij uw wensen. Ervaren specialisten voeren de installatie uit.

Ook voor reparaties en onderhoud van snelroldeuren kunnen we een plan met u opstellen. Regelmatig onderhoud is van groot belang om de maximale levensduur te behalen. Wij hebben de beschikking over een groot aantal onderdelen voor snelloopdeuren, zodat we ook reparaties snel kunnen uitvoeren.

Snelloopdeur Assa Abloy

Een offerte van In2doors

Onderhoud snelloopdeur

Of u het nu snelloopdeuren of snelroldeuren noemt, wij kunnen u helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we écht vakwerk afleveren. Neem gerust contact op, dan kijken we welke oplossing het best past bij uw situatie. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over de deuren, de installatie en het onderhoud.

Wanneer u de kosten van een deur snel in kaart wilt brengen, kunt u ook direct een offerte opvragen. Wacht niet langer, wij helpen u graag met uw snelloopdeur!

Contactgegevens

Adres Nipkowlaan 26
Postcode 9207 JA
Plaats Drachten
Telefoonnummer 0512 515 700
E-mail adres info@in2doors.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00

Informatie aanvragen over de snelloopdeur

11 + 2 =