Industriële roldeur

Een industriële roldeur laten installeren? In2doors levert en installeert deze deuren bij uw bedrijf. Roldeuren zijn erg handig, omdat ze geschikt zijn voor grote doorgangen, terwijl ze nauwelijks ruimte in beslag nemen. Juist daarom kiezen veel bedrijven voor dit type deur.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we puur vakwerk leveren, als het gaat om industriële roldeuren. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten?

Neem direct contact op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contact opnemen

Industriële roldeur installeren

Industriële roldeur voor uw onderneming

Een industriële roldeur neemt weinig ruimte in, omdat de deur aan de bovenkant volledig oprolt. Dit is dus een andere oplossing dan een overheaddeur, waarbij de secties onder het plafond hangen als de deur geopend is.

Wij installeren de roldeuren met name bij distributiecentra, fabrieken en andere industriële panden. De deuren zijn uitermate geschikt voor grote oppervlaktes, die toegang moeten bieden aan bijvoorbeeld vrachtwagens of landbouwvoertuigen.

Uiteraard leveren en installeren wij ook andere industriedeuren, zoals snelroldeuren, branddeuren en industriële vouwdeuren.

Roldeuren met een veilige en betrouwbare staat van dienst

Wanneer u investeert in een nieuwe industriële roldeur, verwacht u een lange levensduur. Daarom is het belangrijk om direct te kiezen voor kwaliteit. De betere leveranciers hebben ook nog eens veel oog voor veiligheid.

Onze deuren zijn eenvoudig te bedienen en zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Meestal betreft het aluminium. Uiteraard is het mogelijk om deuren (deels) doorzichtig op te leveren.

Onze belangrijkste leverancier voor roldeuren is Alpha. Dit merk heeft een uitstekende reputatie als het gaat om verschillende soorten industriedeuren. We hebben het dan niet alleen over betrouwbaarheid, maar ook over veiligheid, bedieningsgemak en levensduur.

  Industriële roldeur

  Laat uw roldeur onderhouden door In2doors

  Het houdt niet op bij de levering en installatie van deuren. Ons team van specialisten verzorgt natuurlijk ook het onderhoud. Een industriële roldeur gaat lang mee, zeker wanneer er regelmatig onderhoud gepleegd wordt.

  Uiteraard kunnen we in samenspraak met u een onderhoudsplan opstellen. Dit voorkomt preventief vervelende defecten. Gaat er onverhoopt toch iets kapot? Dan komen we langs om het defect snel te repareren.

  We hebben de beschikking over een groot aantal onderdelen en deskundige monteurs. Daarom zijn we in staat om defecten snel te verhelpen, zodat u weer gebruik kunt maken van uw industriële roldeur.

  Industriële roldeur onderhoud

  Wat kosten roldeuren voor de industrie?

  Industriële roldeur installatie

  Het leveren en installeren van roldeuren voor de industrie is grotendeels maatwerk. De kosten zijn dan ook afhankelijk van uw wensen, de afmetingen en het type roldeur. Daar komt nog bij dat er vaak meerdere deuren tegelijk nodig zijn.

  We brengen graag de mogelijkheden voor u in kaart, ook als het gaat om de kosten van uw deuren.

  Neem direct contact op. U kunt gelijk een offerte opvragen, of we beantwoorden al uw vragen over de industriële roldeur!

  Contact opnemen met In2doors

  Contactgegevens

  Adres Nipkowlaan 26
  Postcode 9207 JA
  Plaats Drachten
  Telefoonnummer 0512 515 700
  E-mail adres info@in2doors.nl

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00

  Meer informatie over de industriële roldeur

  Industriële roldeuren behoren tot de meest gekozen toegangsoplossingen bij bedrijven. Wij kunnen u helpen bij nieuwbouw of vervanging van de deuren. Neem direct contact met ons op, we zijn benieuwd naar uw wensen. We helpen u graag met een nieuwe industriële roldeur!

  2 + 6 =