15 jaar IN2DOORS

Al 15 jaar laat IN2DOORS succesvol voor haar klanten in heel Nederland de deuren open en dicht gaan. De grondlegger van het bedrijf is Jan Nijboer, geboren in 1974 te Drachten. Het vak van deuren plaatsen, inmeten en de meest uiteenlopende storingen oplossen heeft hij geleerd bij Crawford. Al snel werd Jan de vraagbaak, want voor elk probleem had Jan wel een oplossing.

Met Jan zijn ondernemersgeest was het slechts een kwestie van tijd voor hij voor zichzelf zou beginnen. Op 1 september 2007 was het dan zo ver: IN2DOORS startte aan de Meerpaal in Drachten.

Jan is niet van het stilzitten, maar handen uit de mouwen. De zaken gingen goed en adverteren was niet nodig, via mond op mond reclame vonden de klanten de weg naar IN2DOORS. Om dat er steeds meer klanten kwamen, moest er al snel worden uitgekeken naar een ander pand en een jaar later was de 1e verhuizing al een feit. IN2DOORS vond meer ruimte in een mooi pand aan de Giek.

De eerste 5 jaar was IN2DOORS een eenmanszaak. Jan kon alles zelf regelen: verkoop, inmeten, storing en offertes maken. Inmiddels is Jan niet meer alleen en heeft hij een team met vakmensen mensen om zich heen verzameld.

De komende jaren groeide de klantenkring van IN2DOORS en al snel moest er opnieuw worden uitgekeken naar een nog groter pand, om in 2014 te verhuizen naar de Nipkowlaan (de huidige locatie).

Dit jaar viert IN2DOORS het 15 jarige jubileum en werd het een B.V.

15 jaar IN2DOORS, van eenmanszaak zaak naar B.V., met een hecht en goed op elkaar ingespeeld team van 6 vaste monteurs en bezetting op kantoor.

IN2DOORS 15 jaar jong, we zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en staan graag voor u klaar!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

25 oktober 2022